Logo Huis Hypotheek Spanje

Huis kopen Spanje kust

Veel Nederlanders dromen ervan om een huis te kopen aan de Spaanse kust. De Spaanse costa is een van de meest geliefde en populaire bestemmingen in Europa. Met meer dan 5.000 kilometer kustlijn langs de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, biedt het land een breed scala aan adembenemende stranden, schilderachtige baaien, bruisende badplaatsen en charmante kustdorpen.

Wie Spanje weleens bezoekt, weet dat het klimaat in Spanje is het hele jaar door aangenaam is, waardoor veel mensen in dit prachtige land willen gaan wonen. Maar hoe zit het met het verkrijgen van een hypotheek en hoe werkt dat precies? Bij ons kun je rekenen op volledige begeleiding, we regelen jouw hypotheek voor je huis in Spanje dus van A tot Z.

Financiering voor het kopen van een huis aan de Spaanse kust

Spanje is een prachtig land met veel te bieden. De Spaanse kust in het bijzonder is een heerlijke plek om te wonen, met zon, zee, strand, cultuur en natuurlijk lekker eten. Wie wil dat nu niet, zelfs al is het maar voor een paar maanden per jaar?

Het kopen van een huis in Spanje gaat altijd gemoeid met een grote investering. Naast de kosten voor de makelaar, notaris en overdrachtsbelasting, die in Spanje vaak tussen de 8% en 10% ligt (afhankelijk van de regio), komen er nog andere bijkomende kosten bij kijken.

Huis kopen aan de Spaanse kust

Hoe wij jou helpen met de hypotheek

HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders die een huis willen kopen aan de Spaanse kust. Onze Nederlandse contactpersonen zijn verspreid over heel Spanje, waardoor we een persoonlijke service kunnen garanderen. Of je nu jouw droomhuis wilt kopen in de Costa Brava, Costa de Valencia, Costa Blanca of Costa del Sol, wij zorgen ervoor dat je de beste voorwaarden krijgt. En het beste is dat je dit allemaal vanuit Nederland kunt regelen, gewoon in je eigen taal. Ideaal, toch?

Je kunt eenvoudig zelf je hypotheek berekenen op onze website. Binnen 2 minuten heb je een goede indicatie of je een huis aan de Spaanse kust kunt kopen. Direct geïnteresseerd? Vraag dan nu een hypotheekofferte aan. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag.

Ben je nog in de oriënterende fase en op zoek naar een huis in Spanje? Download dan onze brochure.

Leef jouw Spaanse droom: koop een huis aan de Spaanse costa

Wacht niet langer en maak je droom werkelijkheid! Wij helpen je met de financiën, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. HuisHypotheekSpanje is de betrouwbare schakel tussen jouw droom en de realiteit.

Heb je nog vragen over het kopen van een huis in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram