Logo Huis Hypotheek Spanje

Appartement kopen Spanje aan zee

Veel Nederlanders dromen ervan om een appartement te kopen in Spanje aan zee. De Spaanse costa is een van de populairste en meest geliefde bestemmingen in Europa. Met meer dan 5.000 kilometer kustlijn langs de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, biedt het land een breed scala aan prachtige stranden, schilderachtige baaien, levendige badplaatsen en pittoreske kustdorpen.

Wie Spanje weleens bezoekt, weet dat het klimaat in Spanje is het hele jaar door aangenaam is, waardoor veel mensen in dit schitterende land willen gaan wonen. Maar hoe werkt dat precies en hoe kan je een hypotheek verkrijgen? Bij ons kun je rekenen op volledige begeleiding, we regelen jouw hypotheek voor je appartement in Spanje dus van A tot Z.

Financiering voor het kopen van een appartement in Spanje aan zee

Spanje is een geweldig land en heeft veel te bieden. Een appartement in Spanje met uitzicht op zee en strand is een fantastische plek om te wonen. Wie wil dat nu niet, zelfs al is het maar voor een paar maanden per jaar?

Het kopen van een appartement in Spanje gaat altijd gemoeid met een grote investering. Naast de kosten voor de makelaar, notaris en overdrachtsbelasting, die in Spanje vaak tussen de 8% en 10% ligt (afhankelijk van de regio), komen er nog andere bijkomende kosten bij kijken.

Appartement Spanje aan zee kopen

Hoe wij jou helpen met de hypotheek

HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders die een appartement willen kopen in Spanje aan zee. Onze Nederlandse contactpersonen zijn verspreid over heel Spanje, waardoor we een persoonlijke service kunnen garanderen. Of je nu jouw appartement wilt kopen aan de Costa Brava, Costa de Valencia, Costa Blanca of Costa del Sol, wij zorgen ervoor dat je de beste voorwaarden krijgt. En het voornaamste is dat je dit allemaal vanuit Nederland kunt regelen, gewoon in je eigen taal. Ideaal, toch?

Je kunt zelf eenvoudig je hypotheek berekenen op onze website. Binnen 2 minuten heb je een goede indicatie of je een appartement in Spanje aan zee kunt kopen. Meteen geïnteresseerd? Vraag dan nu een hypotheekofferte aan. Wij gaan dan direct voor je aan de slag.

Ben je nog in de oriënterende fase en op zoek naar een appartement in Spanje? Download dan hier onze brochure.

Leef jouw Spaanse droom: koop een appartement in Spanje

Wacht niet langer en maak je droom werkelijkheid! Wij brengen alle financiën in kaart, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. HuisHypotheekSpanje is de betrouwbare schakel tussen jouw droom en de realiteit.

Heb je nog vragen over het kopen van een huis in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram