Logo Huis Hypotheek Spanje

Appartement kopen Benidorm

Het kopen van een appartement in Benidorm is een droom van veel Nederlanders. De Spaanse stad Benidorm aan de Costa Blanca is uitgegroeid tot één van de bekendste badplaatsen van Europa. Na Madrid en Barcelona is Benidorm de populairste toeristische trekpleister van Spanje. In de winter staat Benidorm vooral bekend al overwinterplaats voor ouderen en in de zomer is het een populaire vakantiebestemming voor gezinnen. Ook jongeren komen er graag voor het bruisende nachtleven. Voor iedereen wat wils!

Wie Spanje weleens bezoekt, weet dat zowel 's zomers als 's winters het weer zeer aangenaam is in Benidorm, niet zo warm. Daarom willen veel mensen in dit schitterende land willen gaan wonen. Maar hoe werkt dat precies en hoe kan je een hypotheek verkrijgen? Bij ons kun je rekenen op volledige begeleiding, we regelen jouw hypotheek voor je appartement in Spanje dus van A tot Z.

Financiering voor het kopen van een appartement in Benidorm

Spanje is een geweldig land en heeft veel te bieden. Vooral Benidorm is een schitterende plek om te wonen. Wie wil dat nu niet, zelfs al is het maar voor een paar maanden per jaar?

Het kopen van een appartement in Spanje gaat altijd gemoeid met een grote investering. Naast de kosten voor de makelaar, notaris en overdrachtsbelasting, die in Spanje vaak tussen de 8% en 10% ligt (afhankelijk van de regio), komen er nog andere bijkomende kosten bij kijken.

Appartement kopen Benidorm - HuisHypotheekSpanje

Hoe wij jou helpen met de hypotheek

HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders die een appartement willen kopen in Benidorm. Onze Nederlandse contactpersonen zijn verspreid over heel Spanje, waardoor we een persoonlijke service kunnen garanderen. Of je nu jouw appartement wilt kopen in Benidorm, Valencia, Malaga of aan de Costa Brava, wij zorgen ervoor dat je de beste voorwaarden krijgt. En het voornaamste is dat je dit allemaal vanuit Nederland kunt regelen, gewoon in je eigen taal. Ideaal, toch?

Je kunt zelf eenvoudig je hypotheek berekenen op onze website. Binnen 2 minuten heb je een goede indicatie of je een appartement in Spanje aan zee kunt kopen. Meteen geïnteresseerd? Vraag dan nu een hypotheekofferte aan. Wij gaan dan direct voor je aan de slag.

Ben je nog in de oriënterende fase en op zoek naar een appartement in Spanje? Download dan hier onze brochure.

Leef jouw Spaanse droom: koop een appartement in Spanje

Wacht niet langer en maak je droom werkelijkheid! Wij brengen alle financiën in kaart, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. HuisHypotheekSpanje is de betrouwbare schakel tussen jouw droom en de realiteit.

Heb je nog vragen over het kopen van een huis in Spanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram