Logo Huis Hypotheek Spanje

Villa kopen Spanje

Het is een droom van veel Nederlanders, een villa kopen in Spanje. Maar kun je daar een hypotheek voor krijgen? En hoe gaat dat in zijn werk? Wij begeleiden en regelen je hypotheek voor je villa in Spanje van A tot Z.

Financiering van een villa in Spanje

Spanje is een prachtig land en heeft veel te bieden. Een heerlijke plek om te wonen is aan de Spaanse costa. Zon, zee, strand, cultuur en natuurlijk het lekkere eten. Dat wil toch iedereen? Al woon je er maar een paar maanden per jaar.

Bij het kopen van een villa in Spanje spreken we al snel over een grote investering. Zo heb je hier ook te maken met bijkomende kosten voor de makelaar, notaris, en niet te vergeten de overdrachtsbelasting. Die is in Spanje al snel tussen de 8% en 10%, regio afhankelijk.

Dit is hoe wij je helpen met de hypotheek

HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Vlamingen die een villa willen kopen in Spanje. Wij richten ons op heel Spanje omdat onze Nederlandse contactpersonen daar gevestigd zijn. Zo bieden we jou de garantie van een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat je jouw droomhuis in Andalusië, Murcia, Valencia of Catalonië tegen de beste voorwaarden kunt kopen. En je regelt het allemaal gewoon vanuit Nederland, gewoon in je eigen taal.

Je kunt eenvoudig zelf je hypotheek berekenen op onze website. Dan heb je binnen 2 minuten een goede indicatie of je een villa in Spanje kunt kopen. Of vraag direct een hypotheekofferte aan. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag.

Op zoek naar een villa in Spanje maar nog in de oriënterende fase? Download dan onze brochure.

Leef je Spaanse droom

Wacht niet langer, leef en maak je droom waar! Wij helpen je met de financiën zodat je niet voor verrassingen komt te staan. HuisHypotheekSpanje is jouw betrouwbare schakel tussen je droom en de realiteit.

Heb je nog vragen over villa kopen Spanje? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram