Logo Huis Hypotheek Spanje

Nederlandse hypotheek voor huis in Spanje

Kan ik in Nederland een hypotheek krijgen voor een huis in Spanje?

Een Nederlandse hypotheek voor een huis in Spanje is zeker mogelijk! In bepaalde situaties is het mogelijk om een financiering te krijgen voor bijvoorbeeld een woning of vakantiehuis in Spanje. Er zijn bepaalde factoren die dit mogelijk maken maar is per situatie verschillend.

Voorbeeld situatie

Wanneer je voldoende overwaarde hebt op je eigen woning in Nederland en het inkomen staat het toe kan er worden bijgeleend. Vervolgens kan dat geld worden gebruikt om bij te leggen bij de aankoop en financiering van een huis in Spanje. Dit is vaak ook een goedkope en relatief gezien een eenvoudige manier van lenen. Eigenlijk wordt het een combinatielening, dus één in Nederland en één in Spanje. Vervolgens wordt dit bij elkaar gebracht.

Weten wat er voor jou mogelijk is?

Ben jij benieuwd of je een Nederlandse hypotheek kan krijgen voor een huis in Spanje? Of wil je weten of je gebruik kan maken van een combinatielening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben heel veel ervaring met het financieren van van huizen in Spanje.

Ben je eigenlijk nog aan het oriënteren of je een huis kan kopen in Spanje? Download dan onze gratis brochure en doe een online hypotheekberekening. Puur ter indicatie, het kost je slechts een paar minuten.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram