Logo Huis Hypotheek Spanje

Hypotheek 2e huis Spanje

Wie droomt er niet van? Een tweede huis in Spanje. Maar kan je daar wel een hypotheek voor krijgen? En hoe gaat dat in zijn werk? Wij begeleiden en regelen je hypotheek voor je 2e huis in Spanje!

Financiering van een huis in Spanje

Spanje heeft veel te bieden. Denk aan de Spaanse costa. Zon, zee, strand, cultuur en natuurlijk het lekkere eten. Daar wil je toch wonen! Al is het een paar maanden per jaar.

Voor de aankoop van een 2e huis spreken we al snel over een grote investering. Denk aan alle bijkomende kosten voor de makelaar, notaris, en niet te vergeten de overdrachtsbelasting. Die is in Spanje al snel tussen de 8% en 10%, dit is regio afhankelijk.

Dit is hoe wij je helpen met de hypotheek

HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Vlamingen die een tweede huis in Spanje willen kopen of zich daar blijvend willen vestigen. Wij richten ons op heel Spanje omdat onze Nederlandse contactpersonen daar gevestigd zijn. Zo bieden we jou de garantie van een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat je jouw droomhuis in de omgeving van Malaga, Marbella of Torrox tegen de beste voorwaarden kunt kopen. En je regelt het allemaal in je eigen taal gewoon vanuit Nederland.

Je kunt eenvoudig zelf je hypotheek berekenen op onze website. Dan heb je binnen 2 minuten een goede indicatie of je je tweede woning in Spanje kunt kopen. Of vraag direct een hypotheekofferte aan. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag.

Op zoek naar een woning in Spanje maar nog in de oriënterende fase? Download dan onze brochure.

Leef je Spaanse droom

Wacht niet langer, leef en maak je droom waar! Wij helpen je met de financiën zodat je niet voor verrassingen komt te staan. HuisHypotheekSpanje is jouw betrouwbare schakel tussen je droom en de realiteit.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram