Logo Huis Hypotheek Spanje

Huis kopen in Marbella?

Een huis kopen in Marbella of in de regio Andalusië is een droom van veel Nederlanders. De vraag is alleen... hoe moeilijk is het om daar een hypotheek voor te krijgen? En hoe moet ik dit aanpakken? Wij begeleiden en regelen je hypotheek voor je huis in Spanje van A tot Z.

Je huis in Marbella financieren

Spanje is een geweldig land en heeft heel veel te bieden. Zo heeft het binnenland z'n charme. Een heerlijke plek om te wonen is natuurlijk aan de Spaanse kust. Zon, zee, strand, cultuur en het heerlijke eten. Dat wil toch iedereen? Al woon je er maar een paar maanden per jaar. Marbella is een prachtige stad met een mooie omgeving en heeft het allemaal!

Bij een huis kopen in het buitenland spreek je al snel over een grote investering. Zo heb je hier ook te maken met bijkomende kosten voor de makelaar, notaris, en niet te vergeten de overdrachtsbelasting. Die is in Spanje al snel tussen de 8% en 10%, regio afhankelijk.

Wij helpen je met de Spaanse hypotheek

HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Vlamingen die een huis willen kopen in Marbella. Wij zijn verder actief in heel Spanje omdat onze Nederlandse contactpersonen verspreid over het hele land gevestigd zijn. Zo bieden we jou de garantie van een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat je jouw droomhuis in Marbella tegen de beste voorwaarden kunt kopen. En je regelt het allemaal gewoon vanuit Nederland, gewoon in je eigen taal.

Je kunt eenvoudig zelf je hypotheek Spanje berekenen op onze website. Dan heb je binnen 2 minuten een goede indicatie of je een huis in Marbella kunt betalen. Of vraag direct een hypotheekofferte aan. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag.

Overweeg je een huis in Spanje te kopen maar ben je nog in de oriënterende fase? Download dan eerst onze brochure.

Leef je Spaanse droom: een huis kopen in Marbella

Wacht niet langer, leef en maak je droom waar! Wij helpen je met de hypotheek in Spanje zodat je niet voor verrassingen komt te staan. HuisHypotheekSpanje is jouw betrouwbare schakel tussen je droom en de realiteit.

Heb je nog vragen over een huis kopen in Spanje? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram