Logo Huis Hypotheek Spanje

Een (vakantie)huis kopen in Spanje?

[html ]

Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een huis in Spanje

Je wilt een huis kopen in Spanje? Lees dan deze tips en stappen even door, zo weet je waar je mee te maken krijgt bij de aankoop van een huis in Spanje. Een huis kopen in Spanje begint met een goede voorbereiding!

Tip: Download onze brochure

Kan ik dit huis in Spanje kopen?

Wellicht heb je jouw droomhuis al gevonden op internet of heb je Spanje bezocht en een prachtige villa bekeken? Maar je wilt ook weten of je dat mooie huis in Spanje kunt kopen? Op onze website hebben wij een handige gratis hypotheek rekentool geplaatst, zodat je zelf een eerste hypotheekberekening kan maken. Hier zie je globaal wat er voor jouw mogelijk is, en dat binnen enkele minuten.

Hulp bij het kopen van een huis in Spanje

Wij hebben jarenlang ervaring met het rond krijgen van financieringen voor huizen in Spanje. HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Vlamingen die een tweede huis in Spanje willen kopen of zich daar blijvend willen vestigen. Wij richten ons op heel Spanje omdat onze Nederlandse contactpersonen daar gevestigd zijn. Zo bieden we jou de garantie van een persoonlijke service. 

[/html]

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram