Logo Huis Hypotheek Spanje

Huis kopen in Valencia

Een huis kopen in Valencia is een droom van veel Nederlanders. De vraag is alleen... kun je daar een hypotheek voor krijgen? En hoe gaat dat in zijn werk? Wij begeleiden en regelen je hypotheek voor je huis in Spanje van A tot Z.

Financiering voor je huis kopen in Valencia

Spanje is een prachtig land en heeft veel te bieden. Een heerlijke plek om te wonen is aan de Spaanse kust. Zon, zee, strand, cultuur en natuurlijk het lekkere eten. Dat wil toch iedereen? Al woon je er maar een paar maanden per jaar. Valencia is een prachtige stad met een mooie omgeving en heeft het allemaal!

Bij een huis kopen in het buitenland spreek je al snel over een grote investering. Zo heb je hier ook te maken met bijkomende kosten voor de makelaar, notaris, en niet te vergeten de overdrachtsbelasting. Die is in Spanje al snel tussen de 8% en 10%, regio afhankelijk.

Hoe wij je helpen met de hypotheek

HuisHypotheekSpanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Vlamingen die een huis willen kopen in Valencia. Wij opereren verder in heel Spanje omdat onze Nederlandse contactpersonen in het hele land gevestigd zijn. Zo bieden we jou de garantie van een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat je jouw droomhuis in Valencia tegen de beste voorwaarden kunt kopen. En je regelt het allemaal gewoon vanuit Nederland, gewoon in je eigen taal.

Je kunt eenvoudig zelf je hypotheek berekenen op onze website. Dan heb je binnen 2 minuten een goede indicatie of je een huis in Valencia kunt kopen. Of vraag direct een hypotheekofferte aan. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag.

Op zoek naar een huis in Spanje maar nog in de oriënterende fase? Download dan onze brochure.

Leef je Spaanse droom: huis kopen in Valencia

Wacht niet langer, leef en maak je droom waar! Wij helpen je met de financiën zodat je niet voor verrassingen komt te staan. HuisHypotheekSpanje is jouw betrouwbare schakel tussen je droom en de realiteit.

Heb je nog vragen over een huis kopen in Valencia? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Delen is vermenigvuldigen

Meer weten? Neem contact op.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook als je nog aan het oriënteren bent.
Contact opnemen

Direct weten wat mogelijk is?

Of vraag een hypotheekofferte aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram